Priser for fotografering

Priser for boudoir fotografering

Boudoirfotograf Anna Kjærulff tilbud og priser
Boudoir med personlighed

Myboudoir afsætter normalt 3 timer til en boudoir, pin-up eller nude-art optagelse. Hér er inkluderet forberedelse af optagelsen (f.eks. udvælgelse af tøj, styling af hår og makeup etc. af din fotograf) optagelse og udvælgelse af billeder (3 stk) samt redigering – Du vælger naturligvis selv dine bedste billeder. Billederne leveres fremkaldt i op til 20X30, fremkaldt på professionelt papir eller på CD som fil.

Pris for en eksklusiv boudoir fotografering

3 billeder fremkaldt i op til 20X30 – 2600 kr.

6 billeder fremkaldt i op til 20×30 – 3000 kr.

 

Pris for personlig portrætfotografering 1600 kr.

portrætfotograf Anna Kjærulff pris
Portræt af børn eller voksne. Altid god tid – også til udvælgelse af billeder.

Ved personlig portrætfotografering afsættes normalt en time til optagelse samt udvælgelse af billeder. Prisen inkluderer samtale ved ankomst,fotografering, udvælgelse af billeder, 3 udvalgte billeder, redigeret og fremkaldt i op til 20×30 eller leveret på CD.

Der er selvfølgelig også mulighed for tilkøb af ekstrabilleder á 300 kr. stk. Disse bliver selvfølgelig også redigeret efter dine ønsker.

Ekstra billeder 

Ekstra billeder kan tilkøbes efter hver optagelse, fremkaldt i op til 20×30 eller leveret på CD 300 kr. stk

 

 

Bryllupsfotografering: Priserne finder du under “Bryllupsfotograf”. 

Pris på ekstra fremkaldelser

fremkaldelser hos myboudoir
Myboudoir fremkalder billeder i alle standardstørrelser, men fremstiller også fotos mv. i storformat.

Priserne er stykpris, men der ydes rabat ved større antal. Alle billeder fremkaldes på professionelt, mat fotopapir. Vær opmærksom på, at der er inkluderet én fremkaldelse i af hvert billede i prisen, uanset hvilken optagelse du vælger. Priserne hér er blot, hvis du ønsker mere end én fremkaldelse af hvert billede!

10×15 cm – 25 kr.

13×18 cm – 40 kr. 

15×20 cm – 50 kr.

20×30 cm – 100 kr.

Myboudoir hverken sælger eller udleverer uredigerede billeder, da dette betragtes som “et halvfærdigt produkt”. Prisen pr. ekstra billede er til gengæld én af de laveste i hele landet – Check selv, hvis du er i tvivl.

Bemærk samtidig, at der ikke kræves timepris for optagelsen, men kun for dit færdige produkt –  og at der altid afsættes god tid. Hos Myboudoir er vi færdige, når du er mere end tilfreds!

Leveringstid

Der arbejdes altid på en hurtig levering. Hovedreglen er ca 21 dage. Er fotografen ikke tilfreds med fremkaldelserne, kan dette forsinke leveringen et par dage. (Læs om fremkaldelser og teknikker her på siden). Skal du bruge dine billeder hurtigere, er det vigtigt at orientere om dette, når optagelsen bookes! Der er mulighed for ekspreslevering allerede efterfølgende hverdag, mod et tillæg á 500 kr.

Betaling

Billeder betales før udlevering – enten ved optagelsen eller ved udlevering.

Mobilpay 52503025

Konto oplysninger – Jyske Bank

Reg nr: 5028

Kontonummer: 0001304803