Polterabend, tilbud og rabat

Polterabend og kampagnetilbud

Boudoir skal være lækert og tager tid, men derfor er MYboudoir ikke for fin til, at kaste lidt ekstra timer, rabatter eller billeder efter dig/jer; når der er tid til det!

Hold øje med kampagner og rabatter på Mybudoir´s Facebook site. JULI MÅNED BYDER PÅ RIGTIG GODE TILBUD TIL DE RIGTIG HURTIGE (og modige)

Har vi ledige tider, så hold øje med myboudoir på Facebook
Har vi ledige tider, så holdes de ikke hemmelige – hold øje med myboudoir på Facebook

Polterabend

Myboudoir arrangerer gerne private optagelser, både i studiet og on location, til morgengaven og giver samtidig mulighed for venindebilleder mv. Her sætter kun fantasien grænser og billeder med temaer, som hver veninde selv vælger temaet for billedet, er ofte benyttet. Anna Kjærulff har stor erfarring inden for fotografering ved polterabend og ved bookning vender vi ønsker og muligheder.

På grund af en ofte hektisk tidsplan, på en polterabend, giver Myboudoir mulighed for udvælgelse af billeder en anden dag, efter aftale. Dog er det et krav, at ingen forlader studiet, før billederne er forhåndsgodkendt – Sådan sikrer vi, at alle er tilfredse med optagelsen, der ikke kan gøres om.

Kom indenfor hos MYBOUDOIR

Myboudoir har studie lige ved siden af den private bolig og tilhørende privat have, i naturskønne omgivelser. Det kan for nogen være for grænseoverskridende, hvis alle veninderne er tilskuere – og fotografen forbeholder sig retten til at “sende veninderne ud til en lufter”. Dette kan foregå i området, i haven eller i den private bolig og afhænger af vejr og hvad stemningen er til. Den private bolig bliver ofte benyttet, ved særarrengementer.

Polterabend ude af huset

Anna Kjærulff kommer gerne til jer, så I ikke skal bruge tid på transport. Oftest vil optagelser udendørs være den mest fornuftige løsning. Det kan være et sted, der er mere eller mindre ubefærdet – og med veninder, der “står vagt”, så kan man normalt finde et sted, der er uforstyrret, i nærheden af jer. Fortograferingen kan foregå ved vandet, i et skovbryn, ved en rå husmur eller noget helt andet. Et hotelværelse eller den kommende bruds hjem er også rigtig gode locations.

Boudoir handler om tillid

Hos Myboudoir er en boudoiroptagelse en totaloplevelse, hvor fest, farver og en uhøjtidelig stemning er i fokus. Derfor er det SELVFØLGELIG også tilladt at nyde alkohol!

Polterabend arrengementer vil typisk være i samme prisleje, som almindelig boudoir fotografering, alt efter jeres ønsker og behov. Kontakt Anna Kjæulff for et tilbud, der passer til jeres behov. Direkte: 52503025 eller mail direkte til Annakjaerulff@hotmail.com (hej@myboudoir.dk er midlertidig ustabil – derfor direkte mail til anna privat)