Kvindelig fotograf

Kvindelig fotograf bag Myboudoir

Anna Kjærulff, fotograf hos Stjernestudiet & Myboudoir

Mit navn er Anna Kjærulff, født i 1980. Jeg er din fotograf hos Myboudoir. Til dagligt arbejder jeg som fotograf i mit fotostudie, på Vasevej i Birkerød eller on location i resten af landet. I 2006 startede jeg Stjernestudiet, en kreativ fotografisk virksomhed, med fokus på en opkvalificering af det traditionelle skolefoto. Hurtigt blev de primære opgaver dog reklamefoto, bryllupsbilleder, packshots, events mv.

“Har I også kvindelige fotografer?”

Dette var et ofte stillet spørgsmål, når telefonen ringede hos Stjernestudiet. Derfor oprettede jeg MYboudoir, som mit “solo-projekt”, i 2008. Interessen for boudoir fotografering blev (og er fortsat) støt stigende, og der er i særdeleshed efterspørgsel efter kvindelige fotografer. Myboudoir er oprettet for at gøre det lettere for dig, at finde din kvindelige fotograf.

Myboudoir henvender sig til kvinden, der ønsker at give en professionel udført, unik og meget personlig gave til manden, kæresten eller bare til sig selv! Myboudoir henvender sig i særdeleshed til kvinden, der ønsker en kvindelig fotograf, til den personlige fotooptagelse.

Du kan forvente, at jeg altid:

  • Er i godt humør
  • Er ærlig
  • Diskret
  • Professionel
  • Giver mig god tid til dig og din optagelse

Udover mit fotografiske arbejde, har jeg siden 2009 været tilknyttet div kreative projekter, bl.a. indenfor TV/Video – Når jeg holder fri, foregår det gerne i haven, med masser af blomster og jord under neglene. Jeg bor sammen med min kæreste og to store drenge på hhv. 13 og 20 år.

Myboudoir kvinder ved, hvad kvinder vil ha´