Gravid, newborn babyfotografering

Gravidfotografering hos myboudoir. 

Du kan med fordel læse mere om boudoiroptagelser, da gravid billeder optages på samme måde. Der afsættes altid god tid, uanset om din gravide mave skal foreviges inde eller ude.  Der vil være mulighed for tøjskift flere gange under optagelsen, således at der både kan optages billeder i graviditetstøj og undertøj.

Hvem skal med på gravidbilleder

Det er meget forskelligt, hvem og hvor mange der deltager ved en gravidfotografering. Ofte er det kun mor, der skal have foreviget maven, men far og søskende er også altid velkomne.

 

Fotograf for mor og barn
Mor og baby fotografering

amyboudoir_STJ8207Baby og newborn fotografering uden stress. 

Mybudoir har de bedste priser, de bedste tilbud og giver sig bedre tid end andre fotografer. 

Hos myboudoir afsættes der lige så lang tid, som til alle andre optagelser. Dvs. at baby gerne må skrige, ammes, tisse mv på underlaget. Der er højt til loftet og ulykkelige babyer er der masser af tid til.

Når der er babyer (og børn) i studiet, så er det altid på børnenes præmisser.

Samtidig er der ingen sure miner ved forsinkelse – det er allerede lagt i kalenderen, når der bookes.

Hos myboudoir bliver der taget hensyn til newborn baby, mor og far.

Anna Kjærulff, fotograf hos Myboudoir, har 26 års erfaring med babyfotografering og newborn billeder, er selv mor til to, faster/moster til flere, hjemmevandt med børn; også de “umulige”. Forældrene er altid sværest at arbejde med, men de får også den rigtige guidning og sammen finder vi ud af, hvad der fungerer bedst, for at imødekomme mor og fars ønsker. -Børn, baby og newborn er ikke noget problem. 😉

 

Denne side er under ombygning – billeder er selvfølgelig på vej.