Familieportræt

Familieportræt med hele familien 

Portræt af lille familie
Familieportræt hos Myboudoir

Familieportrætter behøver hverken at være kedelige eller traditionelle. Et stykke seriøst arbejde udføres bedst, når grin, smil og en sjov oplevelse er ét af fokuspunkterne, under en optagelse. Uanset hvilken optagelse der skal udføres, er det vigtigt, at det ikke nødvendigvis bliver alt for højtideligt. Anna Kjærulff har igennem mere end et årti arbejdet med både børn og voksne, når mærkedage skulle markeres. Er der børn på optagelsen, så foregår det på deres præmisser – og de får mulighed for at se udvalgte billeder, på kameraet, under optagelsen. Dette har en positiv effekt på børnenes engagement under optagelsen. Det gælder såvel store, som mindre børn. Selv de mest ´umulige´ børn har fantastiske skud, under en optagelse.

 

familieportræt hos fotograf myboudoir
Familieportræt i studiet – Udover store familieportrætter er der også tid til portrætter med hvert enkelt familiemedlem – eller som hér: en moster med sin nevø.

Naturlige og smukke familieportrætter

Det er i disse øjeblikke; mellem grinene og fjollerierne, man finder de bedste og mest fantastiske, naturlige billeder. Derfor kan du forvente stor tålmodighed, når du vælger Anna Kjærulff som fotograf til optagelsen af familieportrætter – Og forældrene vælger selvfølgelig selv favoritbillederne, når optagelsen er afsluttet. Hos Myboudoir er der meget mere end ´skæg og blå briller´; men de må gerne være en del af optagelsen.

Portræt med flere familier

Fotograf Anna Kjærulff har god plads i fotostudiet, men der er ligeledes mulighed for at portrætfotografen kører ud til et sted i selv vælger. Meget store familier kan god have svært ved at tage hele vejen til Birkerød, hvor fotostudiet er placeret. Derfor er Anna altid fleksibel og kører gerne, for at optage jeres familieportræt. Gode locations, udover i studiet, er ved vandet, hvor man kan få en rigtig flot og rolig baggrund. Der skal heldigvis ikke meget til, hvis man ønsker et rigtig flot og naturligt familieportræt. Steder med masser af grønt eller åbne vidder, udgør også en rigtig flot baggrund. Alternativt er malet murværk også rigtig flot. Muresten er ikke fotografens foretrukne… Familieportrætter, over 17 personer, anbefales on location eller som et digitalt sammensatbillede.

Sådan får du det flotteste familieportræt

Familieportrætter behøver ikke være kedelige - I hvertfald ikke under optagelsen.
Familieportrætter behøver ikke være kedelige – I hvertfald ikke under optagelsen! De bedste og mest naturlige smil fremkommer ofte, når man griner og har en sjov oplevelse.

Det anbefales, at familien klæder sig i nogenlunde ensartede farver. F.eks. sort/hvidt/gråt tøj, for at give et velafbalanceret billede. Hvis én dukker op i en prikket trøje, en anden i striber og en tredje med blomsterprint, så kan portrættet hurtigt komme til at virke rodet. Til familieportrætter anbefaler jeg altid, at man vælger sort/hvid fremkaldelse, da hudtonerne på familemedlemmerne ofte kan varierer en hel del. Ligeledes bliver man ikke lige så hurtigt ´træt af´ at have et sort/hvis billede hængende. Farvebilleder kan have tendens til at `forstyre´øjet, når det står på kaminen eller hænger på en væg i stuen.

Priserne for familiefotografering

Prisen er forholdsvis fast, men kan variere lidt, hvis I har specielle ønsker eller er en større gruppe. Hovedreglen er 1.000 kr samt tillæg á 100 kr pr. person. Der vil være mulighed for optagelse af enkelt personer, mor/datter, etc. ved hver optagelse og koster ikke ekstra. Prisen er inkl ét redigeret billede (leveret digitalt eller og fremkaldt i op til 20×30), men ekstra billeder kan altid tilkøbes á 300 kr stykket, ligesom der kan bestilles ekstra fremkaldelser og andre størrelser af alle billeder. Jeres udvalgte billeder modtager I naturligvis også digitalt og I er velkommen til at bruge dem frit. F.eks. til fremkaldelser på lærred, kopper, plakater eller hvad I måtte ønske. – Dog skal fotografen krediteres, ved brug på internet og tryk (Aviser mv).

Tag med på optagelse

Følg Anna Kjærulff, kvinden bag myboudoir, på en fotooptagelse af bryllupsbilleder

Anna Kjærulff arbejder med mange andre fotoopgaver, end boudoir - Her kan du følge med, når Anna foreviger endnu et fantastisk bryllup, i smukke billeder; lige fra optagelse og redigering til de færdige bryllupsbilleder
Anna Kjærulff arbejder med mange andre fotoopgaver, end boudoir – Her kan du følge med, når Anna foreviger endnu et fantastisk bryllup, i smukke billeder; lige fra optagelse og redigering til de færdige bryllupsbilleder

Du er også velkommen til at følge MYboudoir på Facebook – Her kan du se meget mere om både styling, bag om kameraet, billeder fra redigering, optagelser og finde meget mere end et fint, “statisk” website.

Besøg MYboudoir på Facebook, hvor du kaqn finde meget mere inspiration til en super oplevelse og alternative muligheder for fantastiske boudoirbilleder, tilbud mv. Bliv ven, like: gør noget hér: MYboudoir på Facebook
Besøg MYboudoir på Facebook, hvor du kan finde meget mere inspiration til en super oplevelse og alternative muligheder for fantastiske boudoirbilleder, tilbud mv. Bliv fan, ven eller like; gør noget hér: MYboudoir på Facebook