Bryllupsfotograf med Michelin erfaring

Anna Kjærulff har foreviget unikke bryllupper i over 10 år - Hér er et eksempel fra Frederiksberg Rådhus i regnvejr.
Anna Kjærulff har foreviget unikke bryllupper i over 10 år – Hér er et eksempel fra Frederiksberg Rådhus i regnvejr.

Professionel bryllupsfotograf Anna Kjærulff 

Ønsker I en rutineret bryllupsfotograf, med sans for detaljer, skæve vinkler, de utraditionelle bryllupsbilleder og ikke mindst de klassiske bryllupsbilleder? Så er Anna Kjærulff den helt rigtige bryllupsfotograf, til jeres bryllupsbilleder. Som bryllupsfotograf er Anna Kjærulff stadig bedst kendt fra sin tid hos Stjernestudiet, hvorfra hun er rutineret i optagelse af alsidige og professionelle bryllupsbilleder – Selv i det danske vejr!

OBS: Mange flere bryllusbilleder i bunden af denne side!

Bryllupsbillede fra Siloerne på Islandsbrygge, København

 

Helt traditionelt bryllupsbillede ved Roskilde Fjord, af Myboudoir
Helt traditionelt bryllupsbillede ved Roskilde Fjord, af Myboudoir

Tag med din bryllupsfotograf på optagelse

Myboudoir er VILD med kærlighed - og det må gerne være sjovt, at elske rigtigt!
Myboudoir er VILD med kærlighed – og det må gerne være sjovt, at elske rigtigt!

Anna Kjærulff har sans for detaljerne og kan lynhurtigt instruere sine brudepar, under en optagelse. Ned til mindste detalje, bliver brudeparret vejledt – Stadig med respekt for personlighed og ønsker. Anna ved hvad der tager sig godt ud på billeder; derfor overlader Anna intet til tilfældighederne. Fungerer det ikke, når parret “bukkes og bøjes”, så er der mulighed for at fange de mest oprigtige grin og smil – Og dét er samtidig en del af den gode service.

 

 

 

 

SE VIDEO → Anna Kjærulff på optagelse af bryllupsbilleder

Kom med din bryllupsfotograf på optagelse – se videoen herover. 

Se videoen i linket herover og kom med bag optagelserne til optagelse af bryllupsbillederne. Videoen er uden speak, men billederne taler for sig selv. Du får et overblik over de mange muligheder der er, for forskellige billeder, selv om der faktisk kun arbejdes på et meget lille område. Gæst og stilletter er ikke altid den bedste kombination og samtidig har brudeparret ofte en fast tidsplan. Videoen slutter, med et hurtigt indblik i billedredigeringen og til sidst et par eksempler af det endelig resultat – redigeret efter brudeparrets ønsker.

Bryllupsfotograf med vilje

Brudesko bliver med sikkerhed bemærket, af Anna Kjærulff - Og Ja, Christian Louboutin kalder på opmærksomhed, på bryllupsbilleder.
Brudesko bliver med sikkerhed bemærket, af Anna Kjærulff – Og Ja, Christian Louboutin kalder på opmærksomhed, på bryllupsbilleder. Sophienholm tæt på Bagsværd.

Hos Myboudoir får du uvurderlige bryllupsbilleder og større frihed. Derfor får du selvfølgelig også jeres bryllupsbilleder digitalt. På den måde har I mulighed for at fremkalde til takkekort mv, uden at det skal koste jer en formue. Husk at følge guiden for fremkaldelser, så I får den bedst mulige kvalitet, når I vælger at fremkalde ekstra print og fotogaver. Myboudoir har fokus på perfekte bryllupsbilleder og leverer dem hver gang – men med ønsket om god service deler Anna Kjærulff gerne de bedste tips til flotte og billige fremkaldelser. Det er også med vilje!

Bryllupsfotografering i blæst
Bryllupsbilleder i blæsevejr! Bryllupsfotograf Anna Kjærulff er fortrolig med det danske vejr og formår altid, at få mest muligt ud af de fordele, som de danske vejrforhold giver. Brede i nærheden af Lyngby.

Bryllupsfotograf hos Stjernestudiet

Hos Stjernestudiet var Anna primær fotograf på mere end 1200 bryllupsfotograferinger, i hele Danmark. Små ti års erfaring med det danske vejr og noge af landets smukkeste bryllupper, gør Anna uovertruffen, når bryllupsbillederne skal sikres for fremtiden. Selvfølgelig også i knapt så arbejdsvenligt vejr… Anna Kjærulff var indehaver og fotograf hos det kreative, fotografiske bureau Stjernestudiet fra 2006 og også efter hun gik solo med Myboudoir. I dag er Anna Kjærulff stadig yderst aktiv indenfor bryllupsfotografering – Bare under sit eget brand, Myboudoir.

En bryllupsfotografering varer typisk en time fra start til slut, når de officielle bryllupsbilleder skal foreviges. Derfor er det ekstremt vigtigt at I vælger en rutineret og professionel bryllupsfotograf, der ved hvordan man arbejder bedst med det danske vejr – For det er ikke kun regn, der kan ødelægge en perfekt bryllupsfotografering. Høj sol er sjældent den bedste samarbejdspartner, lige som en forsinkelse i bryllupsplanen kan være en udfordring og give brudeparret unødig stress, hvis ikke man har en professione og rutineret bryllupsfotograf til at stå for optagelsen.

Bryllupsfotograf i Frederiskberg Have - Anna Kjærulff
Ind imellem skal der ikke så meget til, for at lave et anderledes og spændende bryllupsbilledede. Dette bryllupsbillede er fra Frederiksberg Have, som har meget mere end træer, buske og sø at byde på.

Utraditionelle bryllupsbilleder

Bryllupsfotograf Anna Kjærulff er rutineret og bliver sjældent overrasket over hverken vejr eller andre uforudsigeligheder. Annas helt store force er, at hun arbejder professionelt under press og på nye locations. Anna har øje for detaljer og kan hurtigt fikse knækkede blomster, en brudefrisure der stritter, finde din bedste vinkel og har altid hovedet fuld af gode billeder og de rigtige poseringer for kameraet. Anna kan i løbet af få minutter “scanne” et område og finde de bedste steder og vinkler, til jeres bryllupsbilleder – uanset om det er bryllupsbilleder på vandet, indendørs, i en park, ved et slot, en ruin, et trashed sted med masser af grafitti, eller under jorden (Som der også er brudepar, der vælger). Der er ingen tvivl om, at Anna personligt har en stor forkærlighed, for de utraditionelle billeder, men har samtidig et naturligt flair for at kombinere et spændende tvist med helt traditionelle “farmor-billede” til kaminen. Trods Annas hang til det utraditionelle, så er det et must for Anna, at brudeparret også for helt traditionelle og romantiske billeder med, fra deres bryllupsfotografering.

Bryllupsfotografering af Anna Kjærulff
Bryllupsbillede i closeup  – Der fokus på mere end brudekjoler, når Anna Kjærulff optager bryllupsbilleder – Her med fokus på kærlighed og…gommens flotte ur.

Bryllupsfotograf på TV

Anna Kjærulff har, med udgangspunkt i sin store erfaring indenfor bryllup, leveret langt de fleste artikler omkring planlægning af både danske og udenlandske bryllupper, som I med fordel kan finde inspiration fra, til både planlægning af brylluppet og ikke mindst ved forberedelsen af jeres bryllupsbilleder, på internet-TVstationen Bryllupskanalen.tv

Denne erfaring betyder også at Anna altid er på forkant med hvad der kommer ti at ske, ved jeres bryllup. Anna har ikke bare erfaring med danske bryllupper, men har også erfaring med bryllupper i udlandet og ikke mindst bryllupper i Danmark med udenlandske brudepar

Bryllupsbilleder ved havet
Bryllupsbilleder bliver perfekte med lys fra havet – Anna Kjærulff i Hornbæk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bryllupsbilleder med børn

Bryllupsbillede som selfie med børn
Bryllupsbillede, opstillet som “selfie”. Optaget med et “fiskeøje” objektiv. Brudeparret ses i baggrunden, på smukke Dragsholm slot.

bMyboudoir16_TAA1293 Myboudoir_TAA1986

 

 

Børn er altid velkomne

 

 

 

 

Børn er fantastiske på bryllupsbillederne. Da en time, for rigtig mange børn, kan være lang tid – og fordi det er rigtig vigtigt, at have brudeparrets fulde opmærksomhed, tilråder jeg altid, at børnene assisteres af en veninde eller familiemedlem. Ofte deltager børn på den første del af en bryllupsoptagelse. Først tages de helt traditionelle bryllupsbilleder og meget hurtigt er optagelsen på børnenes præmis. Sådan får børnene altid den bedste oplevelse – og det ses i aller højeste grad på billederne! Glade børn er smukke børn og Anna Kjærulff er fantastisk, til at “kommandere” med børnene, engagere dem og få både super søde billeder og de lidt mere seje, af både små og større børn. Er det egne børn, sammenbraget eller lånebørn, så er det en unik oplevelse for dem, at få lov til at være centrum og “samarbejdspartnere” – og ofte har de også gode ideer til motiver og i samarbejde med Anna Kjærulff, så giver det altid et forfriskende pust og et mindeværdigt resultat.

Priser for bryllupsfotograferinger er gældende i hele landet og er selvfølgelig inkl. kørsel på Sjælland. Anna Kjærulff er tilhænger af gennemsigtige priser – også til jeres bryllup!

Bryllupsfotografering on location:

Bryllupsbilleder af Anna Kjærulff hos Myboudoir
Bryllupsbillede i høj sol – Her handler det om at undgå slagskygger og samtidig ikke gå på kompromis med kompositionen af bryllupsbilledet.

1 times bryllupsfotografering på jeres udvalgte location. Anna Kjærulff ankommer altid i god tid og udvælger de bedste steder til fotograferingen, på jeres specielle sted. Prisen er inkl. kørsel og 25 redigerede bryllupsbilleder leveret på CD samt fremkaldt i 10×15. Pris: 4999 kr. 

Hvis I ønsker at fremkalde ekstra billeder selv, så følg altid guiden der findes hér på siden!

 

Bryllupsfotografering inkl. vielse i kirke eller på rådhus

Bryllupsbilleder af Anna kjærulff - Myboudoir - Stjernestudiet
Det er ikke kun selve optagelsen der bliver tilpasset netop jeres bryllup. Efterbehandling af billederne er også vigtig, for at sikre det perfekte resultet. Dette er selvfølgelig også en del af servicen, når Anna Kjærulff er jeres bryllupsfotograf. Gråvejr og tusmørke – i nærheden af Lejre.

Ca. 2,5 times bryllupsfotografering samt fotografering ved kirken. Bryllupsfotografen ankommer ved kirken ca. 30 min før vielsen. Her optages en billedrapportage fra gommens, gæsternes og brudens ankomst til kirken eller rådhuset, hvis præsten/borgmesteren tillader det, fotograferies der også billeder under selve vielsen (dog mindst muligt, for ikke at forstyrre det store øjeblik), lykønskninger og riskast, samt parret der kører væk fra kirken eller rådhuset.  Efterfølgende optages de officielle bryllupsbilleder, på jeres udvalgte location. Minimum 100 billeder, hvoraf 25 er redigerede bryllupsbilleder, leveret på CD samt fremkaldt i 10×15. inkl kørsel. Pris: 6999 kr. 

 

 

 

Bryllupsfotografering fra kirke til brudevals

Lad bryllupsfotografen følge jer fra kirken til brudevalsen og få foreviget hele jeres store dag fra start til slut med professionelle billeder, der også foreviger de store øjeblikke med alle taler og festlige indslag. Stemningsbilleder kirken/rådhuset, fra reception, bryllupsbilleder on location, parbilleder af alle bryllupsgæster ved ankomst til bryllupsmiddagen, kageskæring, brudevals og meget, meget mere. Undgå stress og tabte minder, med denne heldagsfotografering. Minimum 300 billeder, hvoraf 25 er redigerede bryllupsbilleder, leveret på CD samt fremkaldt i 10×15. inkl. kørsel. Pris 9999 kr. 

Det (der plejer at være) med småt

bryllupsbilleder i regnvejr af Anna Kjærulff
Bryllupsbilleder kan planlægges – men det kan vejret ikke! Derfor er det afgørende, at være velforberedt og kende til vejrets lunder, når de perfekte bryllupsbilleder skal forevige den store dag. Særlig vigtigt er det, at have erfaring med hvordan man sikrer brudens kjole og samtidig få personlige og perfekte bryllupsbilleder.

Formøder er ikke inkluderet, da Anna er rutineret i hurtigt at spotte de rigtige vinkler til bryllupsoptagelsen, og samtidig tager forbehold for vind og vejr på dagen. Samtidig foregår mange bryllupsoptagelser på Fyn og i Jylland. Ønsker I alligevel et formøde er prisen 500 kr pr. time, for fotografens tid. Kørsel er ikke indregnet, men Anna Kjærulff kommer gerne til jer. Personlige samtaler over tlf. er selvfølgelig gratis og samtidig et krav fra Annas side, forud for jeres store dag.

Der tages forbehold for force major samt lukkede broer (Det har dog endnu ikke været et problem – men så er det nævnt – Det er trods alt ikke altid, man er på optagelse med Kronprinsen)

Eksempler fra Kirke- og bryllupsbilleder

Ønsker du en billedeserie fra jeres bryllup, hvor de helt store øjeblikke bliver foreviget, så er der masser af muligheder, når Anna Kjærulff er jeres bryllupsfotograf. Kontakt Anna Kjærulff og få en snak om mulighederne ved netop jeres bryllup. Se flere billeder nederst på siden. 

Fik du ikke valgt den rigtige bryllupsfotograf?

thrash the dress hos myboudoir
Trash the dress optagelse – én af de rigtig sjove optagelser, hvor det hele godt må være lidt vildere, end normale bryllupsbilleder.

Så er det faktisk ikke for sent, at få fantastiske og helt unikke bryllupsbilleder – Anna var én af de første, der tog Trash The Dress konceptet til Danmark og har efterhånden en hel del brudekjoler på samvittigheden. Det handler dog ikke om at skulle smadre brudekjoler, men om at få nogle anderledes og overraskende billeder, på en dag hvor håret godt må blive vildt, vådt og tøjet ikke længere behøver at være helt pletfrit.

Flere Bryllupsbilleder

Hos Myboudoir får du flere billeder end lovet og det er ganske gratis. I særlige tilfælde, hvor antallet af fantastiske billeder langt overstiger det lovede antal, vil du blive kontaktet personligt af fotografen. En aftale kan være, at der ikke fremkaldes et fuldt sæt eller at du tilbydes at betale et mindre beløb (maksimalt produktionsomkostningerne), for fremkaldelse af alle ekstrabilleder. Jeg lover gennemsigtige priser, men det er samtidig en ekstra service, at man bliver tilbudt mere end lovet. Og det koster ikke ekstra at få billederne – man bliver blot tilbudt flere fremkaldelser eller blot flere billeder, leveret digitalt.

Konceptet er det samme på hér – Flere bryllupsbilleder; ganske gratis. (opdateres og udskiftes løbende)

 

Billedet ses også i videoen længere oppe på siden.
Billedet ses også i videoen længere oppe på siden.
Anna Kjærulff har foreviget unikke bryllupper i over 10 år - Hér er et eksempel fra Frederiksberg Rådhus i regnvejr.
Anna Kjærulff har foreviget unikke bryllupper i over 10 år – Hér er et eksempel fra Frederiksberg Rådhus i regnvejr.
En bro ved Fredensborg Slot, Hillerød. Tilsat masser af kærlighed.
En bro ved Fredensborg Slot, Hillerød. Tilsat masser af kærlighed.

 

Bryllupsfotograf på Dragsholm Slot med Michelin Stjerne

Det skal ikke være en hemmelighed, at ét Annas foretrukne locations for bryllupsfotografering er Dragsholm Slot, i det smukke Odsherred. Dragsholm slot rummer det hele – intet mindre. Og nu ovenikøbet også en yderst velfortjent Michelin Stjerne. Anna er selv vokset op, tæt på slottet og er derfor hjemmevandt, både på slottet og i det naturskønne område i Odsherred.

Madbilleder

Der kan skrives bøger om Dragsholm Slots køkken – og det er der faktisk også. En stor, tyk sag, med masser af billeder og opskrifter med tips og ´hemmelige´ ingredienser. Som bryllupsfotograf, på heldags optagelser, stifter man hurtig kendskab til det gode køkken. Rent billedmæssigt er anretningerne en fryd for en fotograf, uanset om der er tale om buffet i haven, champagne og kagebord, ala carte eller deres smukke bryllupsmenu serveret som portionsanretning. Langt de fleste overser vigtigheden af gode billeder, fra bryllupsmenuen, men netop disse billeder er med til at forevige og dokumentere stemning, genopfrisk smagsoplevelsen og genkalde følelser fra én af de vigtigste middage i dit liv.

Bryllupsbilleder på Dragsholm Slot

Som bryllupsfotograf er der særlige fokusområder, som i særdeleshed bliver opfyldt på Dragsholm Slot:

Udendørs er masser af steder med ly for regn og vind. Dragsholm slot består af 3 sammenhængende længer og en borgport, der slutter gårdspladsen inde og dermed beskytter mod både regn og blæst. At der er 4 sider, giver mulighed for at arbejde med både lys og skygge. Der er altid mulighed for at vælge skyggesiden, når solen står højest om sommeren. Dette giver de smukkeste bryllupsbilleder, uden irriterende slagskygger i ansigtet og øjne der misser mod solen. Samtidig er der adskillige smukke, gamle bygninger i området, der kan give en fantastisk kontrast til de pæne, hvide bygninger.

Indendørs er der stuer, værelser, trapper og festlokaler, der er møbleret med antikke møbler, der giver en fantastisk stemning. Alle rummene er lyse, velholdte og rene og møblerne er i rigtig fin stand. Der er forskellige spejle i de fleste lokaler, som kan give rigtig spændende vinkler, på billederne.

Naturen og området er helt unikt. Indenfor få minutter kan burdeparet gå fra slottet til parken, hvor der både er barokhave, med små perfekt placeret buske, store gamle træer og åbne vidder med havudsigt eller en baggrund med åbne marker med afgrøder i et væld af farver. Udover havudsigt er der også 2 smukke slotssøer. Den ene fungerer som voldgrav og ligger lige op ad den høje slotsmur og trappen op til festsalen.

Odsherred tæt på strand, hav og bjerge

Dragsholm slot ligger midt i ét af Danmarks smukkeste områder og er betragtet som Sjællands svar på Skagen, hvad angår lys. Og er der noget en fotograf kan falde i svime over, så er det netop lyset. Inden for 20 minutter kan man køre til både Havnsø, Bjergene, Sanddobberne, Ordrup Tange, Veddinge Bakker, det gamle Radartårn 70 m overhavet og ikke mindst Esterhøj og det gamle Høve Friskole med udsigt over hele Sejerøbugten. Man skal være et skarn, for ikke at kunne finde sit favoritspot til bryllupsbilleder, indenfor dette område. Odsherred har et rigt kunstnerliv, med masser af lokale kunstnere. De fleste har små private gallerier, men ellers kan man med fordel besøge Huset i Asnæs, der altid byder på et udvalg af lokale kunstnere.

Bryllupsbilleder fra Dragsholm slot

Her kan du se et lille udsnit af et bryllup på Dragsholm Slot. Slottet rummer både Riddersal, 34 dobbeltværelser, balkon, restauranter, udendørsservering og så har slottet også lagt lokation til en julekalender tilbage i 1990´erne.

Bryllup i slotsparken CP_STJ6382 CP_STJ6385 CP_STJ6428 CP_STJ6450 CP_STJ6454 CP_STJ6534 CP_STJ6535 CP_STJ6548 CP_STJ6579 CP_STJ6663 CP_STJ6676 CP_STJ6688 CP_STJ6695 CP_STJ6779 CP_STJ6916 CP_STJ6917 CP_STJ6918 CP_STJ7017 Myboudoir_TAA1597 Myboudoir_TAA1621 Myboudoir_TAA1701 Myboudoir_TAA1704 Myboudoir_TAA1922 Myboudoir_TAA1954 Myboudoir_TAA1964 Myboudoir_TAA1982 Myboudoir_TAA1990 Myboudoir_TAA1998 Myboudoir_TAA2009 Myboudoir_TAA2053 Myboudoir_TAA2077 Myboudoir_TAA2146