Velkommen til Myboudoir

Velkomme til myboudoir – en verden af smukke portrætter og boudoir

-med og uden farver og altid i de smukkeste kontraster.

Lidt men godt - også når det er koldt
Boudoir eksempel : Lidt men godt – også når det er koldt

Mit navn er Anna Kjærulff, jeg er din kvindelige fotograf, når du vælger at lade dig fotografere som pin-up, til boudoir eller nude-art.

Jeg ved, at du er kommet hér, på myboudoir, fordi du har brug for at sikre dig, hvad du “går ind til” – Jeg ved, at det er dét vi gør, før vi tager en beslutning og pakker alt andet end blufærdigheden og tager til fotograf, for at lave boudoirbilleder, til den vi elsker; eller til os selv – bare fordi vi kan!

Fakta før optagelsen

Vi kvinder vil have fakta – Men vil samtidig have muligheden for ikke at “købe katten i sækken”, blive intimideret eller gå på kompromis med vores integritet. Sådan er vi kvinder flest. Men vid dig sikker på, at jeg vil flytte, skubbe, om nødvendigt tape dig ind og benytte enhver genvej til at få dig til at fremstå bedst muligt, hvis lingeri eller andet sidder forkert. Siden er bygget op, så jeg tror på, at du finder de mest nødvendige informationer, før du bestiller tid til fotograferingen. Føler du dig helt på bar bund, så kontakter du mig bare alligevel, så skal jeg nok guide dig igennem hele forløbet. Personligt foretrækker jeg altid, at vi lige taler sammen, før optagelsen, så vi kan udveksle ideer, som ligger til grund for en fantastisk optagelse. Den bedste optagelse skaber du og jeg i et samspil, hvor jeg hører hvad du vil have og giver dig de billeder, som du ønsker.

Boudoir er den perfekte morgengave

Vil du give din kommende mand, en personlig og unik morgengave, så er boudoirbilleder det helt rigtig valg. En boudoir optagelse kan foregå i mit fotostudie på Vasevej 56 i Birkerød, hjemme hos dig selv, på et hotelværelse, eller udendørs/on location. Billederne vælger du selv, efter optagelsen. Sådan sikrer jeg, at alle mine kunder er mere end tilfredse, før de forlader en optagelse.

Hvordan foregår en boudoir fotografering?

Normalt afsætter vi ca. 2 timer til en boudoir fotografering. Udover selve fotograferingen og udvælgelse af dine bedste billeder, bruges tiden også på valg af undertøj, makeup, hår og andre accessories, efter dit ønske. Du ankommer til mit fotostudie på Vasevej 56 i Birkerød, eller vi mødes på et andet aftalt sted. Hér gennemgår vi sammen, dit medbragte undertøj, sko, smykker osv.  Ønsker du hjælp og vejledning til makeup og hår, klares dette også, før vi går i gang med optagelsen.

Rekvisitter til optagelsen

Hvis dine boudoir billeder er tiltænkt som morgengave til din mand, så er det oplagt at medbringe forskellige rekvisitter, f.eks. slør, undertøj, skørt, brudekjole og lign. Sjaler, selvsiddende strømper, hofteholdere, stilletter eller støvler kan også være gode rekvisitter til optagelsen. Brug fantasien og tænk også på hvad din kommende mand godt kan lide at se dig i.  Husk: Det er bedre at medbringe for meget, end for lidt…

Gode råd

  • Sørg for at være udhvilet
  • giv dig god tid til at pakke en taske med undertøj, smykker, sko, makeup osv.
  • ankom gerne i løst siddende tøj, da sovemærker fra stramtsiddende tøj, kan være længe om at forsvinde.

Tidsbestilling og levering af billederne

Billederne er klar ca. 21 dage efter registreret betaling. Billederne kan afhentes i fotostudiet på Vasevej 56, Birkerød. Det er også muligt at få sine billeder tilsendt med posten – Alle boudoirbilleder sendes naturligvis i diskret indpakning og med track´n trace.

Boudoir i trygge hænder

Jeg ser meget frem til, at gengive dig fotografisk og med respekt for alt hvad du ønsker fremhævet og nedtonet – For uagtet hvor mange forskellige kvinder, jeg har fotograferet, så er hver enkelt boudoiroptagelse stadig en opgave, som jeg elsker at følge til dørs; og jeg oplever fortsat glæden ved, at vise kvinder, hvor smukke og unikke de er. Jeg er selv beriget med appelsinhud og rester af “mor-til-to” hist og her… kvinder ved, hvad kvinder vil ha´ og også hvad vi gerne skjuler. Hos myboudoir er du i trygge hænder; også efter optagelsen.

De bedste hilsner – Anna Kjærulff, din kvindelige fotograf hos Myboudoir

For hurtig kontakt: SMS: 52503025